Monday, January 24, 2011

Operasi memasang langsir baru

Hari ni terasa bosan sangat, tiba2 ada call dari Kamdar bgtau langsir dah siap. Langsir tu di hantar pd 2 minggu yg lepas lagi hasil dari komisyen biz onlineku selama 4 hari. Cantik jugak.. english style gitu bunga lembut dan sejuk mata memandang. Belanja untuk kos langsir sahaja dah RM1000 utk 2 pintu, slinding door & tingkap (termasuk kain putih, aksesori dan upah). ok le... nak cari yg berbunga merah, tapi dah kehabisan stok. uhuk. walaucamne pun yg ni pun ciut jugak. Siap dah siap takkan nak cakap tak cantik pulak kan. esok2 bila masuk rumah sendiri br buat cantik beladong kata org trg. ni cuma dok kediaman resmi jer.. bila2 masa je akn pindah. tu tak best tu nak shopping brg2 rumah.. pindah esok2 nnt rosaaak lg, ehmm buat rugi jer.

Sementara menaip post ni sambil memerhatikan 3 org staff suamiku tolong pasangkan batang langsir, ganti yg baru, sebab rumah ni style rumah lama.. pakai besi yg susah nak gatung langsir moden. so mintak tolong diorg tanggalkan kesemuanya.



Esok hubby plak takde.. pergi Singapore, lepas tu terbang ke Indonesia pula. ditinggalkan lagi selama 4 hari..uhuk22 asyik kena tinggal jer, nasib baik ada anak2 penemanku kat rumah, kalau tak mmg sunyi dibuatnya. Minggu depan raya cina balik kampung.. yeahh seronoknyaaa!!.

Wah.. cantiknya langsir dah siap di gantung, tp masih xsempurna lg, kain bidai putih blum gantug lg. xpe ni post foto yg akk sempat ambik.. cantik tak tp simple jer designnya, bosan dah asyik berscallop sokmo.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq