penat nguh karenah heroku seorg ni.. tp melucukan

Syahmi.. anak lelaki ke 3ku. tiap2 hari ada jer telatahnya yg buat aku nk marah, terjerit2.. dan nk ketawa. Balik skolah.. terlompat2 ke tandas dok menahan kencing. tak sempat nak masuk toilet dah tersembur.. aduhhhaii. hari2 pesan suruh pergi toilet. dari pra hingga dah masuk tahun 1 ni pun masih lg tak sanggup nak kencing di sekolah.. alasannya kotor... bibik sekolah tak cuci. kalau nak pergi mengaji plak barulah laju... sebab apa?.. kedai dekat ngan surau. ehmm. hari2 nak bawak bekal duit pergi mengaji... syahmi... syahmiii... kaulah penyakit sakit jiwa dan penawar stress mama & abah.



No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja