Saturday, January 29, 2011

Rakaman Gambar Bandung

Ini adalah hak milik gambar dr EzzanYusofblog, telah dpt kebenarannya utk di pastekan di sini. Akak sebenarnya sampai sana nak ambil gambar memang tak sempat... sebab penat sangat. tangan pula dah penuh dgn bimbit pelbagai barangan shopping. Nak meraba camera memang mustahil. So ini le yg terdapat di Bandung yg pasti akan membuatkan terpukau mata memandangnya bg peminat2 kain sepasang.

permandangan Malaysia dr atas

Permandangan Bandung dari atas


Di bawah ini pula adalah di Pasar Baru












Di bawah pula adalah Factory Outlet di Rumah Mode blh dpt pelbagai jenis branderd t'shirt









Ok le rasanya dah cukup.. kalau nak tgk info tip2 ke Bandung boleh belek post akk yg lepas dan akak dah letakkan link di bawah utk kemudahan rakan2 sekalian.. Selamat bercuti.. :)

DARI entry post pertama klik di sini
utk sambungan tip yg ke 2  klik di sini
seterusnya yang ke 3 / yang terakhir klik di sini
Trip ke Jakarta klik di sini


Trip ke Bandung bersama hubby, adik serta cousin selama 3 hari pada 31/5/2011 hingga 3/6/2011..  citer bergambar:
  1. Siri 1 - Hari pertama . di Pasar Baru
  2. Siri 2 - Hari kedua- factory outlet
  3. Siri 3 - Sekali lagi pergi di Pasar Baru dan Rumah Mode
  4. Siri 4 - Factory outlet dan sesi hubby bermain golf di Mountain View Golf Club
  5. Siri 5 - Penat tahap total - pergi spa

3 comments:

melissa said...

salam kak,

nice blog..saya dan family akan ke bandung taun dpn..bestnye tgk pic pasar baru 2 cantek gle sulaman diorang but da sad part is..my bajet 4 shopping only rm500..cukup kah?

n satu lg..mall kt stu ade sediakan wheelchair x?mak saya dgn saya prnh acident so kaki kami patah takut2 lenguh kt situ nnty..

Kak Eiza said...

tq melissa.. cadangan akak bwak lebih sikit lg dr kos tu sbb rasanya melissa mesti terpinga2 cari rupiah lagi nanti. sbb memang tak cukup...hehe.. biasa le tempat shopping macam tu rasanya mmg budget besar tapi atas masing2 le... kalau setakat melissa sorang mungkin ok kot tapi kalau nak beli utk family lagi ddan makan memang takkan cukup rm500

wheelchair tu rasanya akak tak perasan plak tapi rasanya macam pernah nampak le sebab jalan byk2 tempat.. kalau kat outlet tu rasanya takde kot.. sorry ya melissa.. akk tak beri jawapan yg memuaskan hati melissa

melissa said...

eh, its ok..bajet rm500 utk saya sorang tp kalu akak da kate cam2 nnty saya tmbh2 lg coz nk pegi pun taun dpn kn insyallah sempat.

nk tumpang tnye lg hotel akak 2 akak book @ terus pegi..sowi saya byk tnye skit..hehe coz i love 2 search all da info first..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq