Friday, January 28, 2011

Rawatan Spa Acara Memanjakan Badan



Hari ni betul2 sakit badan, penat dok main dukung Isya jer, entah kenapa la meragam sungguh dari semalam... sakit perut kot. Leher aku plak seperti dah tak bleh nak berpaling ke belakang... tidur tak betul le ni. Ye la.... tidur sambil memangku Isya... anak tak sihat macam ni le, selang setengah jam tidur terkejut balik... macam tu le sampai ke subuh.


Baru call Tanamera spa, ada appoiment jam 2 ptg ni buat treatment. Ini pakej aku yg thn lepas tak habis lagi ambik 10 sessi, iaitu pakej Post Natal Rituals ada Warming Massage, Bertungku, Herbal Bath, Bengkung, Tapel, Bertangas, Param, Pilis dalam selama 2 jam setengah. Masih ada 3 sessi lg balance blum habis. Tp dah lama habis pantang tukar dr yg bengkug dll tu hanya kpd warming massage, stim & herbal bath jer.

Selepas rawatan, badan akan terus segar dan segala sakit2 akn teruss hilang.. kdg2 bila mak dan adik dtg sini bwk diorg pergi berurut sana.. mak memang puas hati.. Bila tgk mak ok hati pun rasa lega... mak mertua pun bawak jugak hari tu... guna pakej yg aku punya jugak. Sebenarnya aku kdg2 takde masa nak pergi... setahun pun tak terhabis lagi sessi tu. Masa tak mengizinkan. Dah diorg bukak jam 10 pagi, jam 12.30 dah kena ambil anak sekolah... sedangkan sessi nya selama 2 jam setengah.. memang tak sempat... ptg plak lagi tak boleh.. ada anak kat rumah.. nak pergi tusyen lagi dan macam2 le. Tapi hari ni terpaksa le pergi tak tahan sakit2 & lenguh mcm ni rupa. Nasib baik hubby takde, kalau ada aku takkan nk pergi waktu cuti hujung minggu spt ni.... kenalah luangkan masa ngan diorg kt rumah, xelok le mama buat camtu kan...
oo ni dh jam 11 pg nk kena masak utk tgh plak, bg anak mkn siap2 br boleh pergi.
sambung lagi next post.
Assalamualaikum

Sesiapa yg ingin tahu lebih lanjut ttg pakej rawatan boleh tgk kat sini : http://tanameraspa.com.my/



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq