Besday Party anak MaMa....Syaid dan Basma


Alhamdulillah.. selesai sudah meraikan harijadi anak manja mama hari ni, BasMa.  kelihatan riak mukanya begitu gembira sekali.  Senyumannnya tak lekang di bibirnya sambil menghulurkan hadiah seorang demi seorang kepada para sepupu2nya.  Nak jadi princesss... nah.. dah tercapai pun hajatnya.  Syukur.. Hati mama dan abah pun puas tengok anak happy.. abang pun turut happy melihat adiknya yg begitu haPPy... HappY..HappY...Besday Syangku!!! Ibu mana yg tak senang hati kalau tengok anak yg tak HaPPy.. begitulah luhurnya seorang hati insan yg bergelar IbU...Hari ni hari jadi Syaid dan seminggu lagi besday Basma tapi aku buat serentak sbb Basma asyik dok tanya bila dia nak jadi princes..Siap bagi hadiah utk abg Syaid dia sekali lak tuuu.. oloohhhh.. kena stop dulu le, mak pula panggil suruh mintak tolong goreng meehun.  .. nanti sambung laagi dengan post gambar kek befday basma dan Syaid... TuNgGuuu.......

No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja