Isya....Penceria dalam keluarga MaMa




Eii comelnya... kecik2 isya dah suka bertudung ya, olohh kenapa seksi lak tu, oo dah ganti pakai topi lak ya..

 Hihikk.. malu nyaa.. jangan le dekat2 nanti nampak lubang hidung Isya ni... haa kan mama dok jauh camtu kan ok
 Ehhh???... mama sedang wat pe tu?.. masih tangkap gambar lagi ker?.. hahahaha.. 

Alaaaaahai bosan nyaaa, nak wat pe ye pahni?.. rasaaa cam nak manjat jer!

Ehmmm.. possing jer la depan camera ni.. lagipun mama Isya ni suka sangat tangkap  gambar Isya, tak senyum takpe kan mama.. takde mood le. uhukk

hmmm.. makan apa tuuu??.. Isya nak jugakkk.. ehh malu plak main mintak2 yg orang punya.. ihikkk..

Mama.. Abahhh nanti bawa Isya pergi taman ya.... nak main dengan kak Basma...

Ini adalah anak bongsu mama.. Batrisya lagi 2 bulan masuk le 2 tahun umurnya, dalam rumah Isya merupakan penghibur kepada kami sekeluarga.... tambahlagi setiap masa Isya suka senyum dan akan menonjolkan pelbagai perangai barunya yang kadang2 akan buat mama, abah, abang2 & kak Basma tak senang duduk diam... 
Isya.... Isyaaa... Isyaaaaa.... Mama love U soooo much!

No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja