Friday, February 11, 2011

Jalan jalan hujung minGGu!

 Eii apa tuu... Nakkk!!

Ehh.. dah hilang ke????...???
 
 Bibik puas hati gajinya dah di kirim ke kampung tadi melalui Western Union... dan dok shopping sedikit barang utk di bawa pulang ke kampungnya selasa ini...

Aduhhh penatnya berjalan banyak sangat, lepak dulu le kat sini...

Abah tak nak join sekali ke bergambar.. jom le... :(

Tengok dok berebut keropok pulak si kecil isya ni.. memang kaki keropok, kalau keropok lekor tu maunya 5 batang boleh habis. ehmm dasyat anak mama sorang  ni.

Ehh.. laaa mama.. terkejut Isya tadi rupanya mama ambik gambar heihh... 

 Huuuhh harap hujung minggu je la boleh pegang hp ku ini!.  ktuk ktek ktuk ktekk dok bermsg ni.. jangan kacau

Sekian sudah gambar utk tatapan hari ini.. jumpa lagi seterusnya esok

Wasalam

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq