Thursday, February 17, 2011

Memasang Iklan Nuffnang



Assalamualaikum..
Mama terima pertanyaan dari Shaffa berkenaan iklan nuffnang.  Actually mama ni tak terror pun lagi bab2 iklan nuffnang ni, nak kata sebenarnya... 2 bulan sebelum ini dunia blog2 ni bagi mama memang jahil atau ZERO... dop tau mde tu sa kata org Trg/sememangnya tak tau langsung.  Tiba2 mari idea nak bercerita atau mencipta blog apabila terjumpa  satu halaman tutorial blogspot yang sememangnya banyak membantu mama sehinggalah ke memasang iklan nuffnang... rakan2 boleh rujuk di sini atau juga boleh berkunjung ke ciktom.com.. cik tom pun banyak bagi tip2 yang menarik yang  mungkin anda ingin pelajari termasuk mama sendiri pun sedang belajar lagi... ehekk. hehehe. Shaffa... mama minta maaf tak pandai lagi nak buat tutorial.... nanti dah mahir esok2.. mama sendiri yg akan bagi tip yg mugkin lebih hebat lagi tanpa berpandukan kepada blogspot tutorial lagi!   :) 


Selamat mencuba...

2 comments:

CIK TOM said...

tq promote link blog cik tom...hehehe :)

Kak Eiza said...

u ar welcome :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq