Tuesday, February 22, 2011

Resepi Yong Tau Foo





Tadi masa dok belek2 image kangkung utk entry bahaya kangkung  terjumpa lak resepi  YoNg TaU Foo dari blog sahabat.  Yong tau foo ni memang favorite  mama sekeluarga, tapi the next time tak perlu order kangkung le!!.  tapi cek hubby mama dah  bila tahu bab2 bahaya kangkung ni soheh dengan yong tau foo sekali takkan sentuh nanti, tengokk le kalau tak caya.. ehmm!.. okay kalau nak tau camne nak buat sos hitam Yong Tau Foo...jom kita singgah ke blog  kitchentohisstomach

Kita sama2 Mencuba ya...

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Kak Eiza, this is one of my all time favourites!
And yours here looks really delicious! Sedap best tu.
I can see you ada black belt in cooking.

Ada lagi? Ha ha.
Kak Eiza, would you mind if I copy your kang kong gambar and this fantastic yong tau fu dish?
Bila saya naik angin and post about beautiful women who have black belts in cooking I will display your pics, credit you of course.

No need sign surat lawyer kan?
Okay, outang you teh tarek lambong tinggi. Boleh?
You have a nice day and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

Kak Eiza said...

Uncle Lee thanks course visit blog mama...
mama tak kisah dan welcome to sesiapa sajer nak C&P info di blog mama ni...sbb mama pun start blogging for sharing the info dan pengalaman yg mama ada....thanks.
mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq