Roti Bingka Jagung


Hari ni banyak berblogwalking jer.. macam2 cerita best boleh jumpa.  Tapi setiap kali terjah  ke DapUR TaNPA SemPadAn  tiba2 pasti terus rasa nak stop !.  Kenapa ya?... heheh.. mesti le nak kluar cari bahan2 untuk mencuba resepi Mat Gebu, memang nampak semua sedap dan memang sedap!.  tengok koleksi pinggan mangkuknya pun dah mencuit hati!.. ehmm.. mat Gebu taknak jual ke???

Oo ya.. Utk mencuba resepi Roti Bingka jagung Mat Gebu ni jom klik di sini

Yang ni pun nampak best... kita semua boleh cuba ke dua2 resepi Mat Gebu ni...

Bingka Roti Berlauk Mat gebu.. resepinya klik di sini


No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja