Thursday, March 24, 2011

Anak kerinduan bapanya....

Hehe..title post  pun cam rasa nak tau jer apa yang anak   rindukan bapa ni?.. anak kehilangan ayah  ke?.. mak ayah bercerai berai ke?... ooo tidak... sebenarnya mama dan anak-anak mama yang  ngah kerinduan abahnya, yang dah 8 hari di UK sekarang, atas urusan kerja.  lama tu kena tinggal.. akhir bulan ni baru pulang.. uhukk.... mama tau abah hari2 dok belek blog mama lam iPad... Syahmi pun merungut jugak tak best iPad takdak, abah tak tinggal pun untuk syahmi main ..  Isya dan Basma plak iPhone mama jadi mangsa dok main game Talking Tom, selama ni screen besar jer ni kecik pulak.. tapi kecik2 pun dok berebut gak 3 beradik sampai gaduh-gaduh nak Talking Tom, best game ni.. Tom tu seekor kucing comel... dia akan bercakap apa yang kita cakap kat dia... budak-budak memang suka le.  Abah...dok sana jaga makan.. jangan tibai2 yang banyak kalori.  kesihatan penting .:)  

we all miss u....
p/s: mama post kan gambar2 lama.. sebab abah memang suka belek2 gambar yang lama2 di Jepun dahulu.





 













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq