Monday, March 21, 2011

Astro ria yang membosan, menyampah!. Awan dania.. uhukkk


Aku cukup benci bila bukak channel astro ria ni, takde mde lain ke nak tunjuk, tengah2 best tengok awan dania.. sikit2 dok tayang hantu222222222.. sampai terpaksa aku dok standby pegang remote jer manjang utk tukar channel lain.. apa taknya.. anak2 aku menjerit ketakutan suruh tukar channel lain. sampai nak ke dapur pun berteman. dah le awan dania tu sound effect slow giler, terpaksa kuatkan volome tp time kluar  iklan tayang hantu bergempa!! kelam kabut di buatnya budak2 dok tutp mata!.. benci2222

keluhan hati mama.. takde kena mengena ngan sesapa... hehe.. awan dania pun tgk sekerat jer.. anak2 balik mengaji suruh bukak channel lain... takut katanya.
uwaaaaa.... awan daniaa.

4 comments:

Atsuko Ichirou said...

aish,,,
anaknye ke..mamanye yg takot tgk iklan hantu tu...huhuu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy jarang bukak astro ria..awan dania tgk first siri je sbb ada remy pojaan hati..yg siri pastu x tgk dah..

intan morsalin said...

sya ska tgk awan dania...plg best tgk aksi scha yg lawak slmba tu

kedamaian ubi said...

suka tgk danial jadi rebutan 2 lelaki hensem.. haha.. kaya lak tu, ada ke realiti macam tu?.. haii beruntung le badan.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq