Wednesday, March 9, 2011

Computer iPad


Semalam mama cakap laptop mama dah di repair kan, Abah balik dr KL semalam kann...ada surprise!!!!... sempena semalam Hari Wanita Sedunia.. hubby mama hadiahkan iPad untuk mama sekali dengan cover.. tp tengok tengok yg paling lebih pulak anak2 mama yg paling dulu sekali nak main, selama ini Iphone mama jadi mangsa diguna dan kadang2 di sembunyikan anak2 utk main game, sekarang ada yg lagi besar rupanya...sebijik cam Iphone mama... :)

Eii mama... computer baru ni macam rupa handphone mama le.. tapi yang ni lagi besauuu!!

Ehhhh??.. Isya pun nak main jugak ker?.. bangun tidur terus belek iPad ya.. ehmm.. tak berpeluang le mama nampaknya...

Wahhh seronoknya banyak gameee!!!, tak sabar nak tunjuk kat abang Syaid balik dari asrama nanti .. ehhh...mesti takde canggg le nak main nanti.. uhukkk!!......


5 comments:

estee_8980 said...

salam perkenalan...
seronoknye dpt ipad...
jemput la singgah di blog saya dan kalu sudi jemput jadi follower saya di : estee8980.blogspot.com

margie gates said...

bestnyer dpt ipad..untung2.hehehe

Kak Eiza said...

estee: dah foloow tadi .. comel anak2
margie: hehe..Alhamdulillah.. selama ni dok tgk iklan dalam tv jer hari ni dah dpt..hehe

Mr Laici said...

hohoo.. so sweet.. dan selamat hari wanita sedunia gakk... ><

Entry Terbaru: Teknik SEO yang mudah!

Haslina Hashim said...

bestnya dapat iPad.. Lin pun nak ucapkan selamat hari wanita sedunia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq