Saturday, March 19, 2011

Cuti sekolah sudah berakhir...


Assalamualaikum..
Hari ni dah hari sabtu, di Kuala Terengganu .. esok dah mula bersekolah.  Semua pakaian, kasut sekolah dah siap awal-awal dari hari ke dua percutian lagi.  Homework anak-anak pun dah beres.  Cuma semalam dan bersambung lagi pagi tadi dok mengemas pakain hubby yang akan berangkat ke UK (outstation) esok, tapi akan naik fligft ke KL dari Kuantan hari ni jam 4 petang.   Begitu juga Syaid anak sulong mama pun akan mama perlu hantar ke asrama jam 5 petang.  maka tinggal le mama kat rumah bersama 4 peneman setia mama... Shafik, Syahmi, Basma dan Isya.  Sebagai peneman lagi mama call adik yg tinggal berdekatan dengann area rumah mama ajak bermalam di sini beberapa hari, takde sunyi sangat.  ada gak teman berborak ... :)

Hari ni takde post yg menarik mama nak menulis. lagipun badan pun dah rasa penat... sat lagi pula perlu hantar Syaid ke asrama. So mungkin malam ini mama akan sambung lagi sekiranya ada pos yang menarik lagi utk entry hari ini.... jumpa lagi... baibaii.. (sambil mata ni dah kuyu mengantukkk...hehe )

2 comments:

cik dah ganu kiter said...

salam mamaluv..

org teganu jgk ker?dok area mana?kut2 ler kiter dok berdekatan....

Kak Eiza said...

Kemaman.. cik ganu lak kat mane :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq