Thursday, March 31, 2011

Gambar-gambar di UK

Assalamualaikum.. Pagi ini mama tak tau nak tulis apa tapi sambil dok belek gambar-gambar suami ketika berurusan di Uk baru-baru ni, rasa syok jer tengok pemandangan sana, masa dok Jepun dulu pernah jugak kitaorang merancang nak bercuti di sana dengan 2 family, kebetulan cousin pun ada kat sana, rancang nak bermalam le kat sana... tapi takde rezki.. ada masalah tak sempat masa dan macam2 le.  Kat  sini mama uplod beberapa keping gambar tersebut untuk tatapan pembaca pagi ini., Kalau nak hantar anak study di  University Collegge Dublin  inilah di antaranya ada kat sini gambar2 nya.

















2 comments:

Azira Mohamad said...

isk...bila la saya dapat p uk.teringin gak nkg..nice pic :)

Kak Eiza said...

Kja pun tak sampai lagi sana zira.. dulu masa zaman dok Japan pernah merancang nak pergi bercuti d sana pergi rumah kakYah, tapi dah hampir nak balik Malaysia dan banyak nak pakai wang.. tak jadi gak. tunggu esok2 anak2 bawak le.. ehekk.. InsyaAllah mana tau salah seorg anak Kja ada study sana sorang kot2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq