Ilmu Sains: Cara masukkan telur dalam botol

Pagi tadi abah sampai dari UK.  dan ada buat experimen utk mama dan kitaorang sebelum Syafiq pergi tusyen ...tergangga jugaklah mulut budak-budak ni dok memerhati termasuk mama. hehe.. memang kelihatan mustahil tapi benar!  Selepas di terangkan secara detail oleh abah bagaimana  terjadi barulah diorag faham. Syafik plak dah cakap nanti balik tusyen dia try nak buat sendiri.. dah excited tu!  pembaca-pembaca juga boleh cuba buat demo kat anak2 kat rumah juga nanti...







2 comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja