Popular Tag Cloud - Nuffnang Innit Taman Permainan Blogger yang menarik




Assalamualaikum wbt
Mama baru terbaca tentang nuffnang innit yang banyak digunakan oleh blogger sebagai taman permainan yang menarik untuk membuat atau menambah trafik ke blog kita....terlanjur baca.. mama pun terus cuba main kat taman tu mmg bagus dapat post serta "NANG IT" post entry kawan2 blogger di sana...harapan mama mereka juga pasti akan "NANG IT"  post mama  balik:)
Mama just share kalau nak cuba boleh login di nuffnang Innit di http://innit.nuffnang.com dan login guna email dan password nuffnang anda.


Lepas login scroll pada bahagian bawah sekali dan tengok kat Popular Tag Cloud....di situ adalah popular keyword yang boleh kita jadikan post kat blog kita...so gunakan keyword tadi untuk jadikan satu posting di blog kita... dan sebab tulah mama pun buat title post ini ada keyword nuffnang :)
Selamat mencuba dan moga berguna untuk kita semua....:)

2 comments:

DeCrewz said...

Owh, thanks for this info mama, Jai baru tahu..he3. Selma ni main belasah je keyword... :)

Kak Eiza said...

same2... dapat ilmu baru harus dikongsi utk semua orang lagi berkat.. :)

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja