Monday, March 7, 2011

Tatapan koleksi gambar Japan lagi...

Assalamualaikum ..
Mama minta maaf.. asyik dok post gambar jer, bukannya apa... hari ni byk mde nak bercerita tapi keybord ni plak matikan semangat mama.  uhukkk2222!!! keybod mama ni ada le 2.3 huruf takde.. Isya dah cungkil buang.. so bila nak menaip tu masalah besar le jadinya..ni dok menaip jer dulu pastu kena cek balik edit tekan balik huruf yg takdak tu.. kang dah jadi banyak keje jadinya sedangkan byk lagi kerja lain yg mama perlu siapkan.  semetara menunggu satu lagi laptop mama ok di repair yang dah hampir sebulan tak siap2 tu maka sementara ni mama post entry yg termudah jer dulu ya... sorry ya..  mesti pembaca mama boring bukak blog mama asyik2 gambar jer..hehe.. ini yg termampu buat sementara ini....

 Shafik ketika berusia 3 bulan, atas riba guru besar/encho sensei (depan tgh)

 Shafik ketika 4 thn, 2 dr kanan

 Syaidi depan tengah..




 Syaidi 5 thn
 Shafik 2 thn +
 Syahmi setahun







Memori in Japan part 3 (kenangan indah main ski di Washigatage)
Memori in Japan part 4 (Musim bunga di Japan)
Memori in Japan part 5 (image - photo )
Memori in Japan part 6 (Koleksi foto - image di Japan)
Memori in Japan part 7 (Koleksi foto lagi di Japan)
Memori in Japan part 8 

1 comments:

Fiz said...

Kanak2 yg berkulit hitam tu sape ye?
Teringin nak tggal di Jepun, insya allah ble urusan kat sni da selesai 😊😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq