Tuesday, April 12, 2011

Award from saza haiza


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Inilah kali pertama sepanjang mama berblogging dalam hampir 4 bulan, menerima  award iaitu dari sahabat bloger kite iaitu saza_haiza.  mula-mula terkejut gak ehh award apa ni.. rupanya.. ehmm bagus jugak ya, dengan cara ini boleh mengeratkan dan mengembangkan lagi talian silatulrahim di antara bloger-bloger yang lain.

Terima kasih atas ingatan sazahaiza ini dan inilah dia jawapan-jawapan yang rasanya dah okay kot dari  soalan2 di bawah.. hehe,    :)



Here are rules to abide accepting this award :

1. Post linking back to the person that gave you the award :
2. Shara 7 random things about yourself :
  • Seorang Wanita
  • Seorang isteri kepada seorang suamiku tercinta
  • Seorang ibu kepada 5 orang cahaya mata
  • Seorang insan yang tidak gemar duduk diam
  • Seorang yang sentiasa berfikir untuk kepentingan suami dan anak-anak tersayang
  • Seorang insan yang tidak pernah lupa jasa ibubapa
  • Seorang hamba Allah yang masih banyak lagi perkara yang perlu diperbaiki
hihi.. ok ker jawapan mama ni??... ehmmm ok le kot.. untuk saza mama nak ucapkan terima kasih sekali lagi di atas award ini, semoga persahabatan di alam maya dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita... InsyaAllah.
3. Award 15 recently discovered blogs :
4. Drop them a note and tell them about it
  • Done!

Seperti Saza, mama juga berbesar hati kalau yang ditag sudi mengambil award ini tapi terpulang samaada  ingin menjawab soalan-soalan di atas atau tidak.  Tiada paksaan dalam persahabatan....  :)

Terima kasih sekali lagi, sayang semua dari MamaLUV.



11 comments:

MamaEma said...

waoo...terima kasih yer...

Amiera Hilton said...

wahhhh...tengsssss :))))

estee_8980 said...

thanksss muahhhhhh

zippo miller said...

zippo nak ucapkan t.q utk award, dan sesiape yang telah menyokong tulang belakang Zippo selame ini, wakaka . tq mamaLuv

Kak Rose said...

Eiza, tq... kak rose dah gantung dulu kat dapur...

Kak Eiza said...

thanx seme kerana sudi terima:)

deezanne said...

thx alot.. huhu tp xde mase nak update blog..

cik dah ganu kiter said...

time kasih.......

Nancy Poh said...

Award!! terkejut dpt award ni..huhu..trima kasih ya kerana sudi tag..nak ambik lu award tu untuk dijadikan treasure...yea!!

Kak Eiza said...

sama2.. akak akui bila dapat award ni dan di tagged kan pada kawan2.. memang naik traffik akak.. hari ni memang berduyung blog akak di serang... moga2 kawan2 punn begitu juga.. GOOD LUCK semua.. semoga blog kita semua di kenali dan di sukai oleh pengunjung....

Syafiq Rosli said...

utng lah sis dapat award..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq