Bertudung tapi Bogel






Itulah title satu blog kawan ini yang betul2 ingin akak sharekan di sini untuk pembaca-pembaca sekalian, mengucap panjang nengok masing-masing bergaya tak serupa seindah wajah... terkezut di buatnya.. untuk lihat seterusnya boleh klik di blog Noreason




4 comments:

jfook said...

hmmm weird...

cik dah ganu kiter said...

bila tgk gmbr tu teringat plk aritu attend kenduri anak sedara..wife dia badan besar pahtu pakai korset..hahha masa nak akad nikah tu korset dia terangkat..nmpk la badan dia..uii seme pakat malu...blkg pengantin plk tokki....

Kak Eiza said...

aduhh kesian pengantin tu ya.. :(

CIK CHIPSMORE said...

urrmm...ape pown xboleh laaa...sekarang nie same jerk yang bertudong n xbertudong..ader yang baik ader yang xok...dunia sakng nie dah akhir zaman..macam2 leh berlaku.kan..uhuhuh

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja