Thursday, April 7, 2011

Blogku di 'hargai'

Assalamualaikum

Sebaik jer cek email pagi-pagi ada le ternampak msg dari pembaca mamaLUV di ruangan komen di blog mama, mintak mama melancong pula di blognya... sebaik jer klik.. woww rasa terharu mama di buatnya.... tq Mr Zippo, akak amat2 hargai, blog mamaLUV di review!!, sebelum ni pun ada lagi dari pembaca blog mamaLUV,  blog ini di review ..tetapi mama tak sempat nak printscrn utk di buat kenangan dari pembaca istimewa mamaLUV, rasa terkilan jugak.. cari2 dah tak jumpa.. uhukk!.  kalau pembaca-pembaca nak tau siapa zippo ni.. haa jom kita serbu di rumahnya..  oh ya beliau ni peminat maut Fazura tau!!.. heheh.. okay jom.. jommm mama pun nak menyergah jugak blognya ni.. nak baca tentan Fazura! :)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq