Blogku di 'hargai'

Assalamualaikum

Sebaik jer cek email pagi-pagi ada le ternampak msg dari pembaca mamaLUV di ruangan komen di blog mama, mintak mama melancong pula di blognya... sebaik jer klik.. woww rasa terharu mama di buatnya.... tq Mr Zippo, akak amat2 hargai, blog mamaLUV di review!!, sebelum ni pun ada lagi dari pembaca blog mamaLUV,  blog ini di review ..tetapi mama tak sempat nak printscrn utk di buat kenangan dari pembaca istimewa mamaLUV, rasa terkilan jugak.. cari2 dah tak jumpa.. uhukk!.  kalau pembaca-pembaca nak tau siapa zippo ni.. haa jom kita serbu di rumahnya..  oh ya beliau ni peminat maut Fazura tau!!.. heheh.. okay jom.. jommm mama pun nak menyergah jugak blognya ni.. nak baca tentan Fazura! :)


No comments:

Melawat Putraku di Gontor 3 Darul Ma’rifat Kediri Indonesia

Gontor 3 Darul Ma'rifat di Kediri Indonesia...airport terdekat Surabaya. Putra kedua Kak Ja Shafiq sedang belajar kelas intensif yng ...

Jom Follow Kak Ja