Gambar di Holiday Villa Cherating

Assalamualaikum..
Mama hanya nak uplod gambar jer.. sebagai last entry utk hari ini.. hingga 4 hari berikutnya. Mama dan family akan balik kampung pagi esok.. ada buat aqiqah untuk Batrisya... di rumah nenek di Teluk Pasu. so mungkin dalam 3.4 hari ni takde post apa-apa.. cuti berblogging.. hehe.. ok jom kita tgk gambar anak2 mama pula... di rakam kemarin ketika ikut hubby ada buat bengkel di cherating.






 






3 comments:

Amiera Hilton said...

bercuti yea mama. bestnyee.. btw miera follow mama tau :)

Nadya Aqilah said...

waa bestnye bercuti...btw comelnya bebudak tu...sweet sgt...

Kak Eiza said...

terima kasih le sudi2 singgah rumah mama... ha.a beructi sajer mama ni kan..hehe

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja