Saturday, April 9, 2011

gambar majlis aqiqah


 mama bersama mak dan makcik2 memotong sambil kencang berborak.. alaa org pompuan.. masa ni le nak meriah berkumpul ramai2... syokk!
Cousin mama... Nurul Huda.. dpt anak pertama overdue seminggu, Alhamdulillah bayi sihat dan comel


 
Yg berbaju hijau dukung bayi tu adik lelaki, Che Ku Mohd Ridhuan dan sebelah kiri tu isterinya yg mama panggil Su jer, cantik orangnya.. yg ni le mama cerita ari tu merasa hamil 2 bulan jer terus bersalin.. bestnya...

 Mengumpul kolestrol 'jahat'..heheh.. nanti jangan minum aisss tau.. huu. best tu lemak melekat2 kat usus..

Woww.. menyelerakan.. ehhh mana strol nya, camne nak hirup lemak2 dlm tulang tu..???..huu hati222... org darah tinggi jangan makan byk2 tau, kalau boleh jangan sentuh langsung le!

ehh..ehhh pandang le depan semua, yg baju purple tu siap nak lesing cik abang tu apsal???.. gaduh le kat kat rumah malam karangg...huu tak sabar2 ni.. hehe
  Ini le mama nak perkenalkan kesemua adik beradik mama, mama merupakan anak sulung ibuku tersayang... hehe.. :).. jangan jeles, anak ibu ni!
Hwaa.... penat222.. baring jap, jangan sape2  kacau, yg kat depan tu xnak join skali ke?..hehe

 oo ini pula kat rumah mak mertua, ptg bertolak pula balik Besut... ni makan malam bersama ma dan ayah.. Isya adalah yang selalu2 orang yang pertama dan terakhir di meja makan... tak padan ke kecik makan kuat cam orang dewasa (berbaju pink tuu...)

Sekian.. untuk hari ni

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq