Thursday, April 14, 2011

Masalah followers



Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk pembaca mama yang tersayang,


Mama cuma nak citerkan sikit hari ini berkenaan dengan followers, walaupun followers mama belum mencecah target mama lagi tetapi mama rasa terkilan sedikit kerana sebahagianya tiada link ke dalam blog anda dan ini menyukarkan mama untuk follow anda kembali, apa yang mama runsingkan kemungkinan follower tersebut akan tersilap anggap mama tidak follow semula sedangkan tanpa di sedari anda tidak meninggalkan link blog.  Mama sudah lama ingin membuat entry berkenaan tajuk ini tetapi selalu terlupa tetapi bila blogwalking tadi dan singah di blog EP maka barulah teringat semula, untuk lebih lanjut lagi bagaimana untuk meletakkan link di blog anda boleh lihat di blog enckpeluang

9 comments:

zippo miller said...

zippo ade kan kan kan

mizzura said...

baiklah..jenguk ke blog encikpeluang :-)

|Make-Up Artist Tak Mekap Artis Je|

Kak Eiza said...

zippo..mama dah follow.. ada kot.. xperasan.. hehe..

shamfariz said...

hehe..saya dah follow..jgn lupa follow saya balik ya..:)
http://shamfariz.blogspot.com

estee_8980 said...

mmg selalu jd camni kan...
risau takut nnti ada yg kata sombong pulak..

Kak Eiza said...

semua kawan2 sini mama dh follow.. sebaik jer mama nampak ada tinggal jejak akan trus mama follow melainkan kalau satu hari takde depan laptop le terlepas le.. d shoutbox tu akan hilang.. tp kalau tinggal jejak di ruangan komen lagi bagus sebenarnya, takkan hilang...:)

mommylavender said...

mommy udah pollow~

Kak Eiza said...

hi mommy.. :)
estee: ha.a memang pun :(

Aina said...

rasanya ramai yg ada masalah mcm tu....nak follow back link x de

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq