Monday, April 4, 2011

Murid dipukul guru meninggal





Murid dipukul guru meninggal

ALOR SETAR: Murid yang dikatakan dipukul seorang guru di asrama sebuah sekolah agama rakyat di Jejawi, Perlis sehingga koma Khamis lalu, meninggal dunia di Hospital Sultanah Bahiyah di sini hari ini.

Saiful Syazani Saiful Sopfidee, 7, disahkan meninggal dunia pada pukul 8.50 pagi tadi sejak dimasukkan ke hospital berkenaan Jumaat lalu.

Mayatnya dikebumikan di Tanah Perkuburan Kampung Tok Paduka, Kangar petang tadi.

Kejadian tersebut dilaporkan berlaku pada pukul 7 malam pada hari kejadian apabila seorang guru lelaki yang berumur 26 tahun dikatakan telah memukul kanak-kanak tersebut selama hampir dua jam sehingga dia pengsan.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Perlis, Supt Nashir Ya berkata suspek yang juga Penyelia Asrama sekolah berkenaan telah ditahan pada pukul 10 malam tadi.

sumber dari : http://www.hmetro.com.my

4 comments:

zippo miller said...

HARI ni zippo kurang bace surat khaba, bace pun cite pasal Fazura nye Facebook kat mingguan tu,nasib baik Bw mamaloveu ni, dapat info.

kalo akak Free, jemput datang tgk cerite yang Zippo post ni

http://zippomiller.blogspot.com/2011/03/fazura-reply-komen-zippo.html

Kak Eiza said...

oo citer fazura baca plak... hehehe... gurau jer.. ok akak menjenguk sekarang jugak.. tungguuu

Mia Auburn said...

Apa nk jadi la skang nih, kids too pampered yg cikgu plak stress ke hape pukul budak smpai mati nih

zippo miller said...

Feedback dari zippo to akak, tq sbb visit heheh : ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq