Wednesday, April 13, 2011

Status Nuffnang tidak Glitterati lagi



Jam 1 pagi semalam tak dapat tidur, so godeng2 le dok update blog sambil login nuffnang...
tiba-tiba...lihat status di akaun nuffnang ...ahli bukan eksklufif......
Sedeyyyy....knapa jadi camni???
cuba login innit, tak dapat. SAH akaun memang tak glitterati, bukan mengigau....

Cuba jugak fikirkan knpa jadi camni...
baca syarat dan terma semua betui... 
tak de yang bercanggah dgn nuffnang....heran222
tak boleh jadi ni...????
Terus tulis email kpd nuffnang tanya kenapa jadi camni...

Nuffnang mmg bagus...kita email apa2 jer mmg dia pantas balas..
Ni balasan nuffnang yang  diterima pagi tadi.....
------------
Hi Che Ku,

We can see from our system that you are currently serving us as a Glitterati member. Can I just check if your status is still set as Ordinary at the moment so we can look into this for you?
Cheers,
Thara Sofian
Blogger Relations

Nuffnang Sdn Bhd
----------------

Rupanya kat system mmg dah glitterati...cuma tak tahu kenapa jadi camtu..
Nuffnang dah tukarkan balik dan dah jadi Glitteratti.
Heehee senyum kembali sbb selesai masalah:)

Kawan2 ada masalah camni tak??


9 comments:

zippo miller said...

mencemaskan haha

Amiera Hilton said...

mesti frust kan bila tgk cmtu. hehe..nuffnang ni sje nk gurau la tu. hehe

Kak Eiza said...

cemassss ler...nak buat post lain tak pasal2 keluar post nuffnang hehehe

Atiey said...

hehe tak pernah pun chek..teruk kan atiey...

mommylavender said...

mommy tenguk2 jer nuff tu...tapi byk yg tak tau~hee..salam kenal dari mommy

Kak Eiza said...

slm kenal jgk
tkasih

Aina said...

masalah sistem kot? mmmmm setahu sy tgk blogger lain yg turun darjat tu sbb berpaling dari nuffnang ke adv yg lain:)

Budak Kg- SETIU, Terengganu said...

selalunya kalau dah menduakan nuffnang memang tak dapat status glitteri. Macam blog kita dan menduakan nuffnang dan advertlets. Nampaknya adverlets lebih cepat bagi income dari nuffnang walaupun dengan system CTR. apapun tepuk dada tanya selera dan kena survey.. dan buat keputusan

Kak Eiza said...

masalahnya time tu tak menduakan nuffnang pn, sdkt pun tak curang. hehe. kalau nampak iklan lain yg menari2 di blog ni tu no problem dah infom ke nuffnang dan katanya bukan persaingannya.. Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq