Friday, April 15, 2011

surirumah yang sibuk - busy housewife


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Mama takde post yang menarik dalam 2.3 hari ni... uhukkk busyy nya.  tambahlagi kelmarin adik sekeluarga datang dari kampung.  so jangan harap le bleh mengadap laptop.  sini Trgn cuti.. so tau2 jer la kalau cuti camni sibuk dengan arahan pada anak2 suruh basuh kasut sekolah le, kutip2 sampah, buang sampah.. pagi2 pergi jemput Syaid di asrama, pergi pasar, balik masak.. makan tgh, kemas2 dapur lepas makan alahaii tak nampak rupa dapur dahhh. .. kemudian siap2 hubby dan anak2 nak pergi solat jumaat, dan sat lagi kena bergegas pergi ke MesraMall pula kerana Syahmi ada pertandingan melukis .. terbuka kepada kanak-kanak di bawah umur 5 tahun. Huuu banyak tersenarai barang dapur yang nak kena beli ni.. kepala dah berputar kepeningan..  anak-anak dah mengharu macam-macam nak order, yea haa.. MAMA kena bersedia menghadapi peperangan melayan karenah pelbagai kehedak anak-anak sebentar lagi nanti apabila masuk kedai buku.. akan penuh le satu troly.  ok le.. mama pun banyak perkara nak bersiap2 sementara menunggu diorg balik solat jumaat.. untuk para-para pembaca tersayang yang telah menfolow mama tq banyak-banyak... kalau boleh tinggalkan jejak di ruangan comment supaya mudah untuk mama menjejak kembali. sebab di ruangan shoutbox akan hilang.. sebab dalam 2 hari ni mama memang busy.  ok.. salam sayang semua...
Assalamualaikum dan terima kasih kerana berkunjung ke sini.

4 comments:

Amiera Hilton said...

heheheh..sibuk menguruskan rumahtangga dan anak-anak. :)

MakSue said...

hehehe lumrah ibu modern!
tapi yang tak tahan tu kena bersedia menghadapi peperangan melayan kerenah anak2

noorae said...

wah..so busy. b strong mama =]

Kak Eiza said...

ha.a rasanya semua mama be strong kalau berhadapan dengan karenah anak2 :)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq