Monday, May 23, 2011

habis laptop ku dikerjakan anak dara gigi mukmin!

Dalam 3 hari ni mmg takde mood nak menaip atau bkak laptop... apa taknyer... keyboardku dah hancus.. tercabut beberapa keping dadada.. malaih nak sebt.. tensen.  bila mood ngah naik dan ada jer idea nak berciter terus mati akal bila nak start nak menaip last2 takde key u, b, n.. Waaa.. sedeyy2.


 tengok tu lepas dah ganyang laptop mama siap bagi picth lagi yaaa.. sekelip mata jer tinggal habis ranap laptop mama dikerja Isya ..... dah le mama nak menaip sependek ni pun lambat cam kura2... uhukk tensen...


 dah buat salah sengih  manjang je lah yeee cayang bcukkk!...sebab dah tau dahhh mama ni takkan sampai hati nyerr nak marah ... ehmm

Esk lusa puun mungkin no entry kot... hinggalah laptop mama dah okay baru akan teruskan semula meriahkan blog yg tak seberapa ni... ada iPad pun xberpeluang... si kakaknya Basma plak dok main game jer manjang.. ;( .



p/s : Ni dok bilang hari jer nak bercuti ke Bandung minggu depan bersama asben.. :)

2 comments:

mazia said...

Basma, nanti balik bandung bagi tips yg latest yeee...coz i dan kawan2 akan pegi tahun depan.

Kak Eiza said...

beres kak.. dan nanti mama ambik gambar byk2... kalau tangan tak penuh le.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq