Wednesday, June 8, 2011

Cuti sekolah blog pun cuti ke.... Cuti Malaysia

Assalamualikum wbt dan salam sejahtera semua....

Apa kabar semua??
Blog mama sunyi jap tanpa post baru....
Blog pun cuti jgk:)

Maklumlah cuti sekolah banyak aktiviti yang telah tersusun dan jugak yang kena susun program untuk anak2 agar cuti sekolah ni taklah bosan...kalau tidak.."Mama..mama...semua orang gi jalan...kita tak kemana mama pun.." kata hero anak mama si Syahmi yang selalu hero dalam dok merenget....
Maka kenalah susun aktiviti untuk dia orang...
Nanti banyak jgk post baru mama nak share sempena cuti sekolah ni...kena tunggu masa FREE...
bila masa nak FREE pun mama tak tahu...tapi insyaAllah cuti sekolah pun dah dekat hujung2 dah ni...mama akan update blog mama...

Tunggu ye post baru mama...update trip ke Bandung sempena cuti sekolah, cuti di Gambang Resort waterpark, Cuti di kampung hubby berendam dalam kolam air panas di La Hot Spring water dan lagiii......






3 comments:

kakchik@ella said...

KC pun baru balik dari bandung. hihi

Kak Eiza said...

ooo kena menjenguk rumah kakchik ni nak dengar cita citu ke bandung...

THE NIGHT WALKER said...

Saya suka Musim Cuti Sekolah.Lagi satu, saya suka gambar kanak-kanak diatas Blog awak ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq