Thursday, June 16, 2011

episod akhir bandung - babai, sayonara, hatur nuhun, see you again Bandung

Restoran depan di Rumah Mode...







Huiss.. conpiuss.. terlebih kilo tak ni??..??.. rupa2nya boleh shopping 30 kilo lagi:)

Bir yang ada tanda halal.. sempat snap jap tp tak clear le.. mat salleh tu bangun..( mama perhatikan dia dari awal dia memesan bir).. lepas minum tu dok belek bir tu yg ada tanda halal.. dia kopius kot "bukan ker bila name bir haram...??.. ??", gitulah gamoknya dia dok pikir kot!!!



Kami sampai petang.. tapi flight mama ke Kuantan plak jam 10 malam, berehat di loundge MAS.. mandi2 dan solat.

makan petang di loundge...sedappp

Laksa Johor

Dok rindukan anak2 kat rumah.... lambat tul jam 10 ni.. ishh!


Tammat sudah cerita bersiri Bandung mama kali ini.  esok dah khamis.. akan jemput Syaidi dri asrama, ahad yeee Terengganu cuti, sebab juara piala FA dan juara sukma KL 2011, weekend hanya sibuk dengan anak2 & mmg takkan berpeluang mengadap laptop.. biasa le... ibuuu yang sentiasa sibuk di rumah.. hubby lak esok dah ke tasik kenyir ikut rombongan house bot menyusur sampai taman negara sambil memancing...kita dok rumah jer:(
ok.. jumpa lagi ..

Sekian

TIP / PANDUAN KE BANDUNG
  1. Shopping - (TShirt berjenama, Jeans Centre, Masagge di Spa, Beg tangan dan kasut kulit, tempahan suit,  klik di sini
  2. Makan, Tukaran Wang dan Tip2 Penting yg harus di note utk yg first time pergi sana klik di sini
  3. Utk melihat gambar di Bandung klik di sini
  4. Utk memilih hotel klik di sini
  5. Trip ke Bali klik di sini 
  6. Trip ke Jakarta klik di sini 
  7. Tips ke Bandung ikut Jakarta- CIPAGANTI Toyota Alphard
  8. First prosedur sampai airport Bandung & handphone perlu activate di celcome center ke tidak.. boleh klik d Cni

3 comments:

jf collection said...

best jalan bandung tuu.. ambe insyaAllah bulan 12 ni nak gi sane.. skrg byk cr info dlu.. terjumpa 'rumah' kak ja ni.. tq for sharing...

edreena said...

xsbr malam nie nk pi bandung....

AnnurHijrah Consultancy said...

Seronok baca...jzkk ats info brguna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq