Friday, July 29, 2011

Mayang Sari Resort Dungun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sekarang mama sekeluarga ada di Mayang Sari Resort Dungun, kecuali uhukk... sedeynya... Syaidi.. si sulungku di asrama.. minggu ni takbleh balik, sian dia dr minggu lepas berharap supaya minggu ni boleh balik rumah dan ikut abah pergi Mayang Sari Resort. Takpe le Syaidi.. lagipun dah pernah datang dah sini.. lain kali le plak deh kalau ada rezeki.

Kebetulan hari ni weekend boleh le kitaorg anak beranak ikut hubby yg buat bengkel di sini.. memang sonok, santai,  tenang dan betul2 boleh berehat sambil memerhatikan anak2 dok berenang lam swimming pool yg memang takde gangguan luar yg memerhatikan kami sekeluarga.  tak kisah le  kami nak pakai apa2 pun org luar takkan nampak, ahakk.. hehe... sebab apa?... haa ni yang paling best dtg sini...sekitar setiap bilik di sini di kelilingi dinding yang boleh tahan gak tingginya. memang privacy.  Ni sambil dok nak buat post ni pun kat depan mata riuh randah suara anak2 mama dok menjerit & terjun lam kolam.. fuhh anak lelaki memang kasar mainannya. si pompuan yg kecil ni lak dok sebelah mama sambil kaki terjuntai dalam air.  kejap ya Isya.. mama siap new post ni kita terjun sama2 ya.. heheh. ok jom kita layang gambar2nya... 

 







 







Masih ada lagi kenangan di Mayang Sari pada tahun yang lepas .
Nak tengok lagi tak tentang Mayang Sari Resort?... boleh le berkunjung di sini.

4 comments:

BONDAROCK said...

mcm best jer ... thx for sharing ...

ida khairani said...

sangat best.. berapa rate ni.. tq for sharing

Amymaz said...

ade idea tak...mane tempat sesuai nak pegi bile menginap di dungun....

Kak Eiza said...

Thank you all sorry lamabat reply..

Ida: rate dalam RM180-200 semalam yg ada private pool..

Amy: kalau Hotel UITM pun boleh dan akalu mayang sari resort pun bagus...boleh cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq