Wednesday, September 7, 2011

mamaLUV.villa: Rumah Terbuka Aidilfitri




Assalamualaikum km wbt
Klik link untuk lihat open house di mama Villa
mamaLUV.villa: Rumah Terbuka Aidilfitri:



Read more.....

5 comments:

Azira Mohamad said...

wahhhh....open house! bila ni? xjemput kita pun..huhuhuhu :p

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

wallpaper2free said...

lapar pulak rasa....

Kak Eiza said...

zira.. sorry lambat reply.. intnt rumah down le.. uhuk. tu le raya hari tu tak nampak pun zira rumah ayah we.. mana2 yg jumpa semua KJa ajak.. tapi takpe.. tahund epan tak payah tunggu Kja jemput.. mari jer serbu rumah.. pintu rumah sentiasa terbuka untuk sesiapa yg berkunjung ke mamaLUV.Villa.. ;)

Kak Eiza said...

wanita2U: terima kasih atas jemputan tapi tersangat kecewa sebab terlalu sukar nak berhadapan laptop ni dgn gangguan intnt yg berpanjangan.. minta maaf ya ;(

wallpaper2free: tq singgah sini ya...

ni kiranya bertuah intnt ok sebab dalam tati hari ni semua org kluar, ada family day Kijal di Pantai Teluk Kalong.. so penggunaan line intt krg sbb tu laju skit boleh guna ni kot.. Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq