Monday, September 26, 2011

Tip bercuti melancong di Bandung menduduki carta pertama Google Search




Hari ini layan internet....surf bahan bacaan baru kat blog rakan2 follower...baca entry terbaru kawan2 semua....Habis jer membaca terasa nak update blog....sebelum tu baca dulu feed news di blog dari rakan2 dan tengok ruang live traffic feed blog, tujuan nak tahu pembaca mamaLuv.com dari mana dan post mana yang mereka baca...banyak juga rupanya yang masuk ikut google search engine...mereka baca post mama yang bertajuk "Ingin bercuti melancong ke Bandung?...ini tips nya". Bacaan tu mereka serach melalui GOOGLE.COM.





Mama cubalah try seach pakai google.com dengan keywords tip bercuti Bandung....maka keluarlah seperti image kat atas...tersenarai post dari mamaLuv.com Ingin bercuti melancong ke Bandung? ...ini tips nya di tempat pertama dalam list search. Post ni jgk merupakan popular hit post di mamaLuv.com selama ni. Dan tempat kedua juga dari blog mamaLuv.com.

Alhamdulillah, berguna jgk rupanya post mama ttg Bandung yang asalnya tahun lepas mama tulis khas buat yang akan pertama kali melancong kesana utk buat persediaan atau bahan bacaan bagi yang merancang utk kesana nnt...

Terima kasih buat semua pembaca atas input dan idea serta sokongan semua terhadap blog mamaLuv.com
Terima kasih sekali lagi...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq