Thursday, October 6, 2011

Bayi comel telah di lahirkan ke dunia....




Assalamualaikum..

Kalau sebelum ni post akak berkenaan kes buang bayi yang di campak dari bangunan, sekarang nak sharekan gambar bayi yang baru di lahirkan ni pada 04.10.2011 pada  jam 6.30 a.m di HUSM, Kubang Kerian.  Nama tak tau lagi.. balik  kpg petang ni baru boleh risik2.. hehe...


comel kan.. kulitnya yang putih mulus.. siapa yang tak geram.... kalau nak tau siapa ibunya... 
..
..
..

Inilah dia Azizah Ibrahim iaitu adik ipar akak.. yang comel dan lemah lembut orangnya.






Di bawah ni pula adalah zaman kegemilangan Jah (panggilan kami dalam keluarga) dalam sukan larian jauh beberapa tahun yang lepas.



Selain bayi Jah, ada lagi 'orang baru' yang di lahirkan cousin hubby akak pada 19/9/2011.. kami panggil Melli 
 .....
........
..........



 


ke dua bayi ni memang sama comel dan cantik seperti makayahnya...   Anugerah Allah SWT.   Alhamdulillah... 


bila tengok wajah baby2 ni rasa cam nak baby lagiii jer,  ehmm  tapi ni dah 5 orang punnn dah rasa tak terkejar... hahah

berita Jah seterusnya

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cukupkan 6.. baru best main kejar2.. :D

Kak Eiza said...

huwaaa.. kejar2 tu yg tak tahan tuu.. ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq