Tuesday, November 15, 2011

Buat apa hari ni? Berbekam....resdung

Assalamualaikum wbt

Buat apa hari ni???

Tak tahan resdungggg!!!!
Gambar hiasan kaedah berbekam di muka

nak cuba jgk...berbekam kat muka boleh hilangkan resdung..
begitulah info yang mama dapat dari kawan mama...katanya berbekam boleh kurangkan masalah resdung...apa lagi mama meng 'surf' internet tengok kelebihan berbekam...
mmg banyak kelebihannya.. cam post mama yg sebelum ni..disini..
jam 8 pagi call klinik berbekam buat temu janji untuk mama dan juga hubby pagi utk buat rawatan.. hubby buat bahagian setiap sendi untuk hilangkan lenguh2, angin dsb nya.
So hari ni hari berbekam kami berdua... lepas siap tu terus pandang cermin Ya Allah.. mana rupa aku ni??.. dah jadi separuh mutan.. bhg muka  lebih tertumpu kepada mata so point nya atas sepanjang bulu kening.. manakala atas hidung pula 3 cup.. so memang kalau sesapa tengok pasti terkejut, org yg terngok tu dalam hati diorg ni .. ish.. kena dera di suami agaknya ni lebam2.. haha... (bulan depan niat nak buat lagi... rasa lega le hidung dan mata ni.  kalau tak pagi2 dah bersin setiap kali masuk toilet.

Nak tahu resultnya tunggu selepas sebulan nanti mama akan buat post ttg kesannya...


 Sebulan Selepas itu.......

Sebulan selepas.... tak menjadi jugak.. makan masih lagi kena berpantang.

Entry mamaLUV Resdung:

  1. Merawat resdung
  2. tip-mengurangkan-gejala-resdung.html
  3. merawat-resdung-syafik-rokok-resdung.html
  4. no Entry pasal rawatan ni - merawat resdung dengan menyedut serbuk herba, pastu akan terbersin dan akan keluar le segala lelehen dr segala rongga mulut dan hidung, tapi mama xkeluar apa2 pun sbb sblm pergi tu pagi makan ubat resdung so tak jalan le, tapi anak mama kluar le sikit... tp tak menjadi gak... ;(  
  5. resdungku-dah-99-sembuh-syukur-kepada.html





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq