Saturday, November 19, 2011

Program Multi Level Nuffnang FREE tapi jana income

-----Jom sertai Program Multi Level Nuffnang-----


1) Program ni terbuka kepada semua blogger yang mahu tambah pendapatan secara sistematik melalui nuffnang. Tanpa paksaan sama sekali tapi yang penting semua JUJUR dan IKHLAS untuk membantu sama lain.

2) Program ini senang saje dengan syarat mestilah ikut step arahan yang diberikan.

3) Blogger yang hendak sertai program ini ikut arahan berikut: PERTAMA: klik 3 link blog kawan blogger dibawah dan KLIK satu daripada IKLAN NUFFNANG DI BLOG MEREKA (Follow Blog mereka sekali):


4) KEDUA: COPY DAN PASTE POST INI DALAM NEW POST blog anda.

5) KETIGA: DELETE peserta blog yang menduduki tangga ketiga iaitu (c). Peserta blog ditangga kedua iaitu (b) jadikan (c). Dan peserta blog ditangga pertama iaitu (a) jadikan (b). Masukkan nama blog anda di tangga (a) dengan linknya sekali. Dan setelah selesai EDIT, post NEW POST ini.

6) Tagkan post ini kepada 5 orang kawan blogger yang tiada dalam list blog di atas yang anda mahukan mereka juga sertai program Multi Level Nuffnang ini. Anda juga boleh tinggalkan message di shout box rakan blogger untuk sertai program mudah ini.

7) Anda akan lihat perubahan dalam akaun Nuffnang anda dengan syarat anda MESTI JUJUR dan ikut setiap arahan yang diberikan di atas.

SELAMAT MENCUBA!!! 
MARILAH BANTU SESAMA BLOGGER!!!


12 comments:

cik dah faridah said...

camane nak wat ni..cam susah jerk

fiey zara malaiqa said...

owh..kene try test nih.. :)

Kak Eiza said...

Copy dan paste post ni jer pastu tukar link (a) kpd (b) dan (b) kpd (c). Link blogger (c) delete pastu masukkan blog kita kat (a). Dgn syarat kita buka setiap blog link tu klik iklan nuffnang dia org...org akan lakukan perkara sama kat kita.

Farrah MF said...

wah, nampak menarik ni.

coachnike28 said...

tak sabar nak cuba...tapi biasalah takut tak betul je...boleh bg penerangan terperinci dan contoh sekali @ my email...coachnike28.gmail.com...if you dont mind.

Kak Eiza said...

coachnike: cara nak buat nya mudah jer.. cuma ikut step spt yg di arahkan :

Copy dan paste post ni jer pastu tukar link (a) kpd (b) dan (b) kpd (c). Link blogger (c) delete pastu masukkan blog kita kat (a). Dgn syarat kita buka setiap blog link tu klik iklan nuffnang dia org...org akan lakukan perkara sama kat kita.

Farah: memang menarik... boleh membantu sesama blogger.. sbb byk nampak bukak blog sesapa ada ternampak :sila le klik utk tabung sy dsbg contohnya.. so ni le peluangnya. ;)

maya diana said...

thanks for sharing the info...nak share boleh...malas nak tulis...hehehe..thanks mamaluv

Kak Eiza said...

maya: thanks baca...copy and paste dan ikut arahan jer. thanks

maya diana said...

oo...baru paham...tadi cari info pasal nuffnang jek..alamak kena tukar post la..kekekeke..thanks..pepe pun mamaLUV tetap dalam carta..hehehehe

Azekzk said...

mcm pyh je nk fhm

Kak Eiza said...

Azek: right klik kat post akak kat atas tu pastu klik copy. Pergi kat blog n3 Azek then copy dalam new post. pastu edit yg (a) tukar ke (b) dan (b) ke (c). Jadi (a) gantikan link blog Azek. Bagitahu 5 kawan....:)

Kak Eiza said...

Azek: lupa sebelum right klik kena highlight bahagian post akak tu dulu baru right klik then copy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq