Seminggu berlalu...Afiq?

Assalamualaikum wbrk

Seminggu sudah berlalu majlis berkhatam ramai2...Afiq sudah boleh berjalan keluar rumah.. dah boleh pakai seluar...hihi.  Bila dah bleh pakai seluar tu tersengih manjang le plak.. tak lama beberapa minit jer tut22 dah start mula membuli adik.... amboi22.. bila dah rasa segar sikit mule le nak jadi hero pulak ya dlm rumah ni.

p/s : Ni masih bertesting lagi buat post mamaLUV melalui smartphone... hehe.. dah berapa banyak post daaa hari ni... :)))) ...

No comments:

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja