Tips blog senang akses dari mobile phone

Assalamualaikum wbrk

Mama baru tahu hari ni rupanya bila try ubah setting kat dashboard blog mama..yg tak tau selama ni.. nak tahu apa dia?? ... ok le nak bagitau ni...Cara2 nak buat blog kita mudah atau laju akses melalui handphone...


Caranya senang jer... ikut seperti gambar di bawah yg ...
kalau nak try... cuba aksess mamaluv melalui smartphone anda..pasti designnya lain dari yg ada kat PC...selamat mencuba ya:)







2 comments:

Fabulous Me said...

Assalam sis..
Pd sy lbih mudah mobile view.. Tp lbih byk info dpt dilihat if web view.. Klu mobile view x dpt tgk segale mala iklan,chat etc :)

Kak Eiza said...

Wsalam sis,
Aaah memang mobile view segala widget tak nampak....tp smart phone user friendly....blog akk tu lama nak load ikut phone. Tp laanii dah ok laju jer:)

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja