Wednesday, November 23, 2011

Tips teknik rahsia nuffnang innit jana traffik

Assalamualaikum

Hari ni mama nak share pasal tips nuffnang innit.
Yang dah selalu guna bolehlah share tips tambahan kat comment ya...semoga dapat membantu sesame kita...

Teknik nuffnang innit merupakan salah satu cara nak tarik traffik ke blog...
Innit nuffnang di ibaratkan sebagai taman permainan blogger....
Teknik ini ramai sedar namun tidak melakukannya, dan merupakan Teknik Menarik untuk dicuba...

Syarat untuk menyertai innit ini anda perlu ada akaun nuffnang dan nuffnang anda berstatus Glitterati.

Nuffnang Innit



Caranya anda copy n3 url post di blog anda dan add post tersebut di innit. Tuliskan sinopis dan post. Mudah aja...anda boleh tweet ke twitter atau facebook link tadi ataupun pembaca innit sendiri akan baca n3 yang akan terus link ke n3 blog anda. Cubalah NANG IT post rakan blogger lain (kalau istilah facebook seperti LIKE lah), nescaya ramai yang akan NANG IT post kita juga...

Scroll kebawah di innit web tadi dan akan dapat lihat “Popular Tags Cloud”...boleh buat n3 berdasarkan katakunci yang ada di popular tags clould tadi....

Harap membantu...:)

5 comments:

kakchik@ella said...

Thanks for the tips, MamaLuv.

Zefa NorAsmara said...

Jujur, 1st time dgr tntg ini. Bolehlah cuba lpsni.. Tkasih ya.. :D

Kak Eiza said...

Kakchik..thank you too
Zefa: aah kalau semua buat...semua win win...semua dapat:)

shaFazie said...

nk try lh..tq sis info nie :D

Mr Iqbal Abdullah said...

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ dah lama tak guna innit ni...sesaja menggoogle ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq