Wednesday, December 21, 2011

Atikah - budak bersuara emas bakal menjejaki Najwa Latif




Assalamualaikum

Pagi2 lagi mama terjumpa di fb Atikah bersuara emas.  Ya Allah.... merdunya suara budak ni. comel lak tu.

dari sumber fb:

Atikah semakin popular apabila video video nyanyiannya di uploadkan di youtube dan facebook.. Atikah juga menjadi bualan hangat di forum internet dan blog gosip artis.. Atikah yang berasal dari brunei kini berada di sekolah rendah darjah 4.. Jom layan suara lunak ala ala matang adik atikah lagu awan yang terpilu (Nyanyian asal Ning Baizura).. 

nak tau cerita lagi tentang atikah jenguk kat sini lah ya.. ;)

3 comments:

kakchik@ella said...

Serius sedap suara dia, kan MamaLuv.

Kak Eiza said...

ha.a memangg! serius!

Kak Ezzah said...

Berbakat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq