Atikah - budak bersuara emas bakal menjejaki Najwa Latif




Assalamualaikum

Pagi2 lagi mama terjumpa di fb Atikah bersuara emas.  Ya Allah.... merdunya suara budak ni. comel lak tu.

dari sumber fb:

Atikah semakin popular apabila video video nyanyiannya di uploadkan di youtube dan facebook.. Atikah juga menjadi bualan hangat di forum internet dan blog gosip artis.. Atikah yang berasal dari brunei kini berada di sekolah rendah darjah 4.. Jom layan suara lunak ala ala matang adik atikah lagu awan yang terpilu (Nyanyian asal Ning Baizura).. 

nak tau cerita lagi tentang atikah jenguk kat sini lah ya.. ;)

3 comments:

kakchik@ella said...

Serius sedap suara dia, kan MamaLuv.

Kak Eiza said...

ha.a memangg! serius!

Kak Ezzah said...

Berbakat!

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja