Thursday, December 22, 2011

bercuti di sunway pyramid & i City




Assalamualaikum

Enty ni hanya entry bergambar jer... cuma nak komplen skek pasal sunway pyramid ni makanan  serba mahal...  dan kalau nak bwk masuk mkn dr luar xboleh tau.. beg kena cek... ehmm hampes.. mmg nak cekik darah. sama kurang jer la ngan water park Gambang.   

dorang dah tau nak tak nak wpun mahal 'kitaorg' akan beli gak... memang le pun.. masing2 dah keletihan tahap gabang dok main2 dan pusing sana sini mesti le kelaparan.. sob2  

kutuk2 gak.... tapi tempatnya memang menakjubkan cantik dan puas hati.  memang mama puji le bab tu!   ;)   sampai anak2 cakap nanti datang lagi ya abah..... ehmm!!..





sunway & i-city

gambar bawah ni hanya gambar selingan je.. saje nak menyibuk.. :)..
tapi kalau nak tgk  resepinya  klik sini.



2 comments:

Lady Rina said...

seronok!

cik puan pe'pel said...

wah syioknya bercuti....bila la CPP nk ke sane yer.. niwey mamaLUV u adalah salah seorang pemenang bertuah blog CPP..tolong tinggalkan alamat di link ini yer http://cikpuanpepel.blogspot.com/2011/12/special-gift-belongs-to.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq