Sunday, December 18, 2011

Peningkatan tinggi trafik blog yg mengejutkan!

 camne nak tarik trafik ke blog??

Jumlah pembaca blog mamaLUV 1000+ orang dalam 1 mnt.


Assalamualaikum

Waaahh penatnya.  Tp penat pun rajin jugak nak bukak laptop ni... uhuk... rindu le blog dah 3 hari xupdate tau.. tu pun  selepas last post janin 15 minggu hidup di dunia.  Masa terjumpa entry ni memang terkejut le ...  tak percaya tau!  tapi semuanya kekuasaan Allah tiada yg mustahil boleh berlaku dengan kehendakNya.  Subhanallah.

tapi sempat le gak postkan cerita tu ke blog mama... sejurus nak bertolak ke Kuala Lumpur.  Ke sana pun sbb hubby ada urusan kerja dan biasa le...  di samping tu jugak bawak anak2 habiskan sisa2 cuti sekolah  ni yg dah dekat nak bukak. 

Tapi yang mengejutkan mama bila tengok statistik pageviews pembaca2 mama melalui hphone mama .... yang membaca entry ni  hingga saat ini adalah selama 2 hari sebanyak 135,970 pageviews dan sebanyak 66 comment. (menerpa sejarah mama berblogging.. blog yg tak seberapa ni sape le yg nak masuk kan.. sob22)  Dan dalam masa 1 minit (hari pertama & ke 2) hampir 1000+ pembaca yang sedang online dengan entry tersebut.  sampai anak mama cakap laptop mama ni dah hang kot.. heheh ;)


 ....
.......
.........

 ....
.......
.........


 ....
.......
.........

   ....
.......
.........

kepada pembaca2 dan follower mama yg tak sempat lagi mama nak follow back.. mama akan tetap menjenguk blog kawan sekalian cuma lambat cepat jer. ye laa balik jalan jauh biasa le banyak baju2 yg bawak balik ni nak kena basuh dan macam2 lagi. 

Ini adalah comment pembaca mama yg buatkan mama betul2 rasa kesian sangat.   kalau le mama yg berada di tempatnya boleh ker mama jadi setabah sepertinya...??... ??...   Jawapannya hanya apabila setelah kita sendiri mengalami.
shza said...
Anak sy 25 minggu lahir. Baru sebulan. Berat 800gram. Masih di hospital.. Ya allah, selamatkn anakku sepertimana kau selamatkan bayi itu,...
amni said...
ni pulak org malaysia kat UK... sama gak 25 minggu.. namanya aqeef.. http://dinoor.blogspot.com/2011/09/anakanda-aqeef.html
Kepada pembaca2 mama.. mari le kita sama2 doakan yang terbaik untuk mereka ya.  Moga2 dikuatkan semangat dan baby nya pun membesar sempurna seperti kanak-kanak yang lain.  InsyaAllah.


p/s:  rasa bersyukur sangat blog mamaLUV yg jauh tercorok dan tidak dikenali orang ni menerima kunjungan tetamu yang sebegitu ramai dalam beberapa hari.  Terima kasih semua.

Waaa...Ada surprise dari Ibu gebu le...!!!.  tq  Ibu gebu... muuuah!



6 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

masih ramai lagi nih mama..dh tahap blogger popular :)


sy pon umpa blog mama dr facebook

Kak Eiza said...

ha.a kan terkezut besau ni.. jam 3.4 pagi pun ramai agi online... ??.. tapi nuffnang ni time trafik tinggi mendadak camni tiba2 dia tukar status gliterati kpd biasa lak.. ishh mmg tak faham ngan nuffnang ni... eii nak lepas geram ni... hehe

IBU GEBU said...

mama ni buat orang jeles je tau!

IBU GEBU said...

mama, ibu dah kongsikan di blog

http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/12/blog-mamaluv-pageview-bersamaan-jarum.html

KEEP ON BLOGGING MAMA!

MizaShoppe said...

hehe..popular mam lpas ni....

CIK TOM said...

pergh mantap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq