Wednesday, December 14, 2011

Restoran Haslam - pernah makan kat sini???

Restoran Haslam
Assalamualaikum
Hari ni mama just nak review restoran Haslam di Jalan Pahang KL. Pernah tak rakan2 makan sini??? Rasanya seperti rancangan  jalan jalann cari makan pulak hehee...

okay le.. Masa mama pergi sana tu kan.. waktu tu  jam 4 petang...lauk pauk pun masih banyak lagi, masih fresh dan memang ramai orang yang berkunjung makan di sana. Sebahagian besar  lauknya nampak sedap2 le, kalau ikut selera mama la... Sekali tu rasa rajin nak bertanya kakak yang bekerja  kat situ, katanya menu selalu berubah  dan sentiasa ada...seperti ikut shift jer.   Lauk yang best dan pilihan mama adalah  ikan keli dan ayam kampung goreng .... memang sedap dan menjilat jari  :)


Restoran kepunyaan Yusof Haslam ini ketengahkan konsep makanan melayu asli traditional termasuk kuih muih traditional spt lempeng pisang, tapai dsbnya....



Tapai daun pisang

Alamat restoran:

No 8&10, Jalan Pahang Barat, Off Jalan Pahang, KL. 10 Jalan Pahang Barat, Pekeliling, 53000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

3 comments:

Nurhasliza Jeffry said...

Tak pernah jejak kaki lagi kat sana. Nampak menarik. Mungkin akan diterjah nanti. :D

aai66 said...

masakannya biasa aje
yg luar biasa harganya & charge xtra kalau makan kat tempat yg ber aircond

Nadia Rusli said...

Kalau hari ahad bukak sampai pukul berapa ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq