Monday, February 13, 2012

Gambar Lucah Gadis Melayu Tersebar Ke Facebook? Ianya Satu Virus! Berhati Hati


Assalamualaikum

Hari ni mama just nak bagitu apa yg mama baru tau ttg perkara penyebaran virus di faceboook. Hubby mama beringat kepada mama supaya dalam beberapa hari ni jangan bukak langsung facebook kerana ada virus. mama masih tak faham camne virus itu di sebarkan tapi langsung mama google terus terjumpa entry dari adik Hazril. mama just share jer entry dari Hazril.. ;)

Kepada kawan2 ku yg dihormati..Sekarang ni ada virus yang dah menjangkiti rangkaian Friendster , Tagged , MySpace , Facebook.Virus ini akan menghantar gambar-gambar lucah melalui "comment" kepada kita .. Sekiranya berlaku , seterusnya ia akan membuatkan kite ter "SIGN OUT" dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT.. Lepas kita "SIGN IN" balik , virus ini akan mula beroperasi dan ia a......kan... menghantar gambar2 lucah itu kepada friend list kita di Friendster,Tagged,MySpace,Facebook, dll ni melalui comment dengan menggunakan nama kita..Secara langsung,ia dapat memburukkan nama baik kita sendiri..Pada kawan2 sekalian,sekiranya anda menerima gambar yang bukan-bukan (lucah) daripada ID saya,ianya adalah disebabkan oleh virus tersebut .. Saya tidak akan melakukannya sebab saya menghormati kawan2 saya.HARAP MAKLUM..SEBARKAN PADA KAWAN2 YANG BELUM TAHU SEBELUM ANDA MENJADI MANGSA!

baca lagi info di sini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq