Ber"FAREEDA" di Kota Bandung

Assalamulalaikum semua


Semalam mama secara rasminya dah jadi Reseller  tudung Fareeda....eiii seronok tak terkata. lama dah mama idam-idamkan nak share tudung kegemaran mama dengan rakan2...akhirrrrnya....mama dah jadi reseller FAREEDA....tudung jenama esklusif nombor satu di Malaysia...


Kalau nak beli jangan lupa PM mama di facebook ya....nak lihat dan book boleh jenguk di FB mama kalau belum jd member boleh add mama di facebook ya...Fareeda Batri Syia








Kawan2 boleh layan gambar berfareeda di Kota Bandung semasa mama sekeluarga bercuti kesana....gambar2 semua nampak bercahaya dek tudung fareeda nii:). tp yg best apabila setiap kali pergi mana2 pasti ada orang akan menegur "cantik sangat tudung ni.. mana saya boleh dapat ya tudung yg macam n?"i.. haaa.. tu dia.. bila diri sendiri dah giler2 ngan jenama fareeda ni sekarang dah pasang niat nak bukak satu butik fareeda suatu hari nanti. doa2kan semoga impian tu tercapai.. InsyaAllah.. dan buat sementara ni hanya buat jualan di online facebook sahaja. ;)


Tunggu post mama berkenaan fareeda dan nak lihat koleksi tudung yang ada dalam stok  boleh le jenguk di Fareeda Batri Syia

3 comments:

Mala Entily said...

Mrng mama....cantik nye model tudung..:)

jemarisuri said...

so sweet..

Kak Eiza said...

tudungnya yg cantik.. kan... cuba le pakai Fareeda pasti akan rasa berkeyakinan selepas ini ;)

Pengalaman Herbalife spetacular 2018: Online Business yang Mantap dan Berjaya

Assalamualiakum wbt. Kenangan yang paling manis dan berharga buat mama di spetacular Herbalife 2018 Sepanjang 8 tahun berkeci...

Jom Follow Kak Ja