Tuesday, April 17, 2012

Kini Aku Sudah Terpikat dengan Fareeda!




Assalamualaikum semua


Ooo lamanya tak update ya.. rindu sangat2 kat blog bersarang rangg ni.. tp nak buat camne.. uhukk2.. busy manjang.  Tapi mama ada nak ceritakan berkenaan tudung exclusive no 1 di Malaysia sekarang yg terlalu hangat.. hot.. superb hot dan seperti goreng pisang panas.  Sesiapa kawan2 yg belum pernah memakai Fareeda mama syorkan cuba la.. lepas tu pasti anda akan tercari2 lagi utk tambahan koleksi... sebab mama sendiri dah melaluinya.. tapi tu le yg sedey nya sekarang ni bila dah naik jenama Fareeda ni banyak pulak super klon atau erti kata Fareeda fakers yg dah makin berleluasa...  cantik tu kalau org yg tak kenal lagi Fareeda pasti akan cakap woww.. cantiknya...  tapi bagi mereka yg dah kenal  fareeda  akan tau perbezaan yg ketara apabila di bandingkan dengan yg ori. Petang tadi customer walk in ke rumah.. cakap pernah pakai yg klon tapi bila pakai tu Ya Allah.. teruknya awning .. dan bla2..  " .

So untuk anda yg tampil jelita, menyerlah dan anggun cubalah dahulu sekurang2nya satu helai tudung jenama Fareeda... anda pasti menarik perhatian mata suami anda. dan suami anda sendiri yg akan syorkan PAKAI LE FAREEDA LAGI SELEPAS INI SEBAB SAYANG MEMANG KELIHATAN LEBIH JELITA  APABILA MEMAKAINYA.  hehehe.  CAM BODEK jer ni... ;))))

Okay.. untuk kawan2 yg ingin kenal patern2 yg pernah di keluarkan oleh Fareeda Nyata Jelita.... mama ingin kenalkan secara istimewa di sini kecantikan sebahagian drp  tudung tudung tersebut.  Selamat Menjamu Mata

Sofiya Eksklusif


Rozanna 3 layer 


V Rania 3 layer 



Mawar Rosalynda,   Sara Khadijah,   Suraiya Tone, Suraiya Brooch



Sara Marissa Brooch




V Sofiya 3 layer



Sabreena 2 & 3 layer & Selendang Suraiya



Untuk melihat keluaran stok mamaLUV yg masih available boleh klik di sini


Terima kasih .. Luv U All!


 

2 comments:

jemarisuri said...

cantik...suka pulak tengok...tp harganya pun blh tahan kan..

Kak Eiza said...

Thanks Jemarisuri....mmg cantik....akak mmg suka designnya.....harga email basma.qis@gmail.com for best price utk rakan blogger mamaLuv hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq