Sunday, April 22, 2012

Syaidi juara silat.. Alhamdulillah.

Assalamualaikum wbrkt salam sayang semua untuk pembaca2 mamaLUV...

sorry ya blog mamaLUV kini jarang berupdate dek kerana sibuk sikit dengan urusan bisnes Fareeda Nyata Jelita dan juga urusan rumahtangga. ni pun baru sampai rumah dari pejabat pos.. hantar parcel untuk my beloved customer.  nak post entry ni pun pening gak nak pikirkan apa le nak tulis kat title ni yang sesuai so letak jer la.. syaidi juara silat.. hehe.

 

 
Semalam terima panggilan dari si sulong mama.. yang baru jer bertanding pertandingan silat di Stadium Gong Badak, Kuala Terengganu petang kelmarin.. dan dapat le johan. Alhamdulillah.  Sebelum ni hanya naib johan je... tapi kesian sgt masa tu 2 tangannya patah.. terseliuh merata tempat.. bawak terus pergi jumpa pakcik yg biasa berubat utk org2 yg patah2 ni.. terus ok jer.. taaapi seriau giler2 time tu dengar  tulang tu berkrak22 bunyinya time pakcik tu nak betulkan!.. iyakkkk... mama cepat2 beralih mata pandang ke arah dinding.




kelmarin pulak cuti hujung minggu.. Terengganu ni jumaat sabtu cuti... kebetulan pulak adik datang rumah sekeluarga. mintak nak makan pizza.. okay.. beres je!  lenin hamil dh 9 bulan dah. so berprojek dapur le dengan pizza roll dan nasi minyak ptg kemarin dulu .  Penat tu mmg le penat di samping dok melayan anak2 yg tengah lasak 3 org tu.... Ya Allah...rasa lengan ni dah tak larat nak angkat tinggi2 dah.. kalau le ada bibik ada lagi tentu tak penat camni boleh basuh2 pinggan.. heheh. aduhh nak ambik bibik lenin pun cam2 karenah. menyampah.  Tapi  projek dapur kemarin  puas hati le.. sebabnya cukup2 untuk semua org makan.., ramai sgt .. risau gak tkt2 xcukup kann..  buatle  jugak frozen  utk syaidi balik dr asrama petang ni..sebab badannya dah tak larat nak bangun dek krn bersilat kemarin. dah seminggu tiap2 hari dok berlatih. takde cukup rehat lagi... kesian...



 Sebelum adik nak balik kemarin sempat le gak berembat  sehelai dua tudung Fareeda dan mintak restock lagi selepas ni.  so ni pun dah tak sabar tunggu restock date pd 4hb Mei ni.. 

Oo hari ni mama ada buat promosi spacial price utk tudung2 mama tau... hanya sah dari tarikh 22/4 hingga 25hb. 4 2012.  4 hari.. ;)


 mama dah make an announcement di wall facebook mama harganya.. sekiranya sesiapa yg berkenan boleh le pm mama ya... ;)


Okay le.. mama pun dah kena bersiap projek dapur utk lunch plak.. nak kena hantar bekal sekolah untuk Syahmi .. balik lewat jam 4 ptg.. sebabnya ada kelas kafa. tgh kat kantin takde jual nasi le... so kenalah hantar bekal setiap jam 1 tgh.


Salam sayang untuk semua..

 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq