makan2 di Jakarta siri 1


 Assalamualaikum wbrkt.

Sekian lama tak update blog mamaLUV ni.. hari ni baru bleh luangkan masa sekejap .. itupun sempat publish gambar je.. hehe.betapa busy setiap hari di tambah lagi dengan jualan online Fareeda scaft dan juga kain2 shantung, jubah, blous d fb.  Di bawah ni adalah gambar2 semasa pergi ke Jakarta pd 10hb Mei selama 3 hari yang lepas.  khas untuk mengambil stok pra Raya Aidilfitri yg bakal tiba tak lama lagi.  Alhamdulillah.. sambutan amat menggalakkan.. mmg byk tak sempat nak publish sebab banyak dah sold out oleh kawan2, keluarga yang walk in.  untuk gambar2 shantung nanti akak publish utk siri ke dua di Jakarta ya...  :)
Ok jom kita layang gambar2 makan dahulu..hehe

























Post yang lalu :
Tanah Abang Jakarta

2 comments:

kakchik@ella said...

KC tahun ni belum gi jakarta lagi. Ni baru balik dari VIetnam, Ho Chi Minh City borong baju kurung manik, terjatuh cinta dgn vietnam pulak.

Kak Eiza said...

kc.. patut lama tak dengar berita.. hehe.. camne vietnam?.. terpikri jugak nak pergi bulan depan .. best ke?.. kc ada buat entr vietnam tak.. ishh sat lagi singgah blog KC :)

Melawat Putraku di Gontor 3 Darul Ma’rifat Kediri Indonesia

Gontor 3 Darul Ma'rifat di Kediri Indonesia...airport terdekat Surabaya. Putra kedua Kak Ja Shafiq sedang belajar kelas intensif yng ...

Jom Follow Kak Ja