Tuesday, July 31, 2012

Selamat berpuasa - dari Fanpage Ija Collection's Boutique

Salam semua dan selamat berpuasa...








Hari ni dah masuk hari ke 11 kita berpuasa...cepat sungguh masa berlalu yer.. Lagi 20 hari kurang kita akan menyambut aidilfitri pula...masing2 sibuk betul tak?? tu yang alih2 sudah sebelas hari berpuasa dan sikit lagi sibuk dengan baju raya..kuih raya...balik kampung dsbnya... Kak Ja harap persiapan tahun ni berjalan lancar yer...semoga semua bahagia dan ceria selalu..

Kak Ja juga sibuk ramadhan tahun ni maklum lah sebelum puasa buka butik - Ija Collection's Boutique kat Kemaman dan renovate butikd K.Terengganu....target lps raya open...so sibuk sikit tahun ni berbanding tahun yang lepas...

Pembaca Kak Ja pasti sudah tahu yang kak Ja adalah reseller tudung jenama Fareeda  Ija Butik memasarkan tudung Fareeda...kalau yang belum tahu boleh berkunjung ke facebook Kak Ja iaitu  Fareeda Batri Syia atau LIKE fan page Ija Collection's Boutique.

Hari ni jgk Kak Ja siapkan Fan page utk Ija Collection's Boutique supaya senang kak Ja nak update news dan share news dari official page Fareeda kat situ...kawan2 boleh negok kat situ tapi kalau nak order sila ikut Facebook Kak Ja Fareeda Batri Syia seperti biasa sbb Kak Ja akan upload album photo tudung2 gojesss stok terbaru kat situ.. tapi buat waktu ini Kja tidak sempat lagi nak publis online. kalau ada staff boleh le fokus utk admin atau erti kata utk custm online, tapi memang kdg2 tak sempat sungguh dengan kunjungan customer yg datang tidak henti2..... minta maaf ya untuk pelanggan online Fareeda Batri Syia.

Buat pelanggan yang sudah berkunjung ke Butik Kak Ja di TATIUC Teluk Kalong Kemaman...terima kasih to you all...datang lagi yer..stok baru akan masuk dan di announce kat FB yer .. biasanya hari sabtu pd malam le.. masa tu Kja baru sampai dr Bangi habis restock.

Buat yang masik belum berkesempatan ke Ija Butik bolehlah datang bila dari jam 10 pagi - 4 petang  (hanya di bulan Ramadhan sehingga kul 4, biasnya sehingga jam 6 ptg) tapi jangan lupa call or SMS dulu di 0139335801 (Kak Ja) atau singgah di FB kak Ja tengok announcement butik dulu yer...

Buat masa sekarang ni stok banyak...boleh datang grab satu utk dipadangkan dengan baju raya tahun ni yer...thema apa tahu ni??? Dengan Fareeda senang nak match sbb banyak color gojess yg pasti menawan hati anda:)

Selamat beerpuasa semua:)

 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq