Monday, August 27, 2012

BEUTSKIN ESSENCE Rahsia kecantikan artis masa kini


masih ragu dengan Beutskin Essence?!.....jangan risau!
Produk ini telah pun didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia( MAL08031430TR )


RAHSIA KULIT UTK LEBIIH CANTIK,CERAH .GEBU DAN KULIT YG SEMPURNA... ♥ ♥DGN BEUTSKIN ESSENCE.. !!!

Stokis Kuala Terengganu


NO HP ZARIHAN YG BARU :  0126032795



  
rahsia adira cantik & kulit mulus dengan mengamalkan supplement sahaja...

rahsia adira AF , isma AF dan selebriti2 cantik n kulit mulus dengan mengamalkan supplement BEUTSKIN...




haaa..... rahsia adira cantik n kulit mulus dengan mengamalkan supplement sahaja... cepat semua boleh la mencuba Beautskin Essence.. :)

5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR.
1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTSKIN ESSENCE

3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat,


Gambar di atas, semasa di Japan 6 thn yg lalu.. time tu belum berfareeda, belum mengamalkam pengambilan Beutskin, SNE, skincare Nour Ain selama 4 bln... Tabita sebulan setengah (saje nak try pakai sebab utk jual letak kat butik mama harus testi atas diri sendiri dhl ok ke tak). boleh nampak perbezaan  wajah mama yg kusam tu dengan sekarang (gambar terkini di bawah)


 Gambar terkini di hari raya yang lepas (Ogos 2012) ...  nak kata umur semakin berginjak... itu semua  tidak menjadi penghalang untuk berusaha sentiasa tampil jelita demi suami yg tersayang...InsyaAllah kalau kita usaha dan mengeluarkan sedikit wang.. akan boleh tampil sihat dan jelita dgn mengamalkannya... semuanya ada di depan mata......ayuhh dapatkan Beutskin Essense skrg juga!

Untuk order sila sms KJa... 0139335801
atau yg berdekatan dengan stokis di atas boleh hubungi beliau :)

Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00 (SP) , POSTAGE RM6/RM12 SABAH SARWK 

HARGA PROMOSI SEMENTARA STOK MASIH ADA!!
HANYA RM220 TERMASUK POSTAGE

Sabah Sarawak  RM230


BELI SEKOTAK  SECARA AUTOMATIK AKAN JADI AHLI UNTUK  belian seterusnya DENGAN HANYA RM200 SAHAJA (POSTAGE RM6/10 SABAH SARWK).
 SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA
PRODUK YG SEMAKIN MENINGKAT NAIK DI PASARAN SKRG !!!
KKM APPROVAL

DOS: Sekiranya mampu, pagi 2 biji semasa bangun tidur pagi dan malam 2 biji semasa nak tidur. Ambil semasa perut kosong jarakkan sejam baru sarapan. Bagi yang tidak mampu 2 biji pada waktu pagi/malam

INFO SANGAT BERGUNA:
cara pengambilan beutskin essence untuk kesan maksimum adalah SEMASA PERUT KOSONG. Disarankan sebanyak 2 biji pagi sebelum sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur.

1)Rasional pengambilan supplemen Beutskin Essence
pada waktu pagi adalah disebabkan waktu pagi merupakan waktu KEMUNCAK nutrisi dalam supplemen bertindak balas yakni semasa perut kosong…

2) Rasional pengambilan pada waktu malam
sebelum tidur pula merupakan waktu badan melakukan proses pemulihan/pembaikan sel badan dengan pantas..KONSISTENSI DAN PENYERAPAN PANTAS akan berlaku dengan lancar pada waktu-waktu tersebut.

Apa yang terkandung dalam Beutskin Essence adalah ::
Minyak Biji Seabuckthorn,
Radix Puerariae Lobata,
Minyak Biji Anggur,
Likopena,
Minyak Kacang Pain,
Beeswax






29 comments:

Chinta said...

Aslkm kak..nak tanya, preggy mom boleh makan x? Maybe masa pantang?

Kak Eiza said...

Wsalam... xbleh yunk... kalau dlm pantang br boleh.. boleh merawat dalaman... :)

wawalicious said...

Akak, nk tanya, cara makan beutskin ni, telan kapsul atau kene atau kene picit dlm mulut?

wawalicious said...

Alamak, salah plak, cara mkn, telan je ke, atau picit dalam mulut?

Kak Eiza said...

wsalam wawa.. cara makannya telan camtu je.. bukan picit :)

White Rose said...

kak bape lama mkn baru npak kesan putih tu....?

Kak Eiza said...

Aslkm. kulit Kja asal bukan gelap. tapi hanya kusam.. warna kulit tak sekata... tapi bila makan terus menghilangkan kusam, dan lembut sgt2. cam custm KJa sorang tu asalnya kulit gelap mkn sekotak je dah cerah jauh beza dgn kulit asal. depend kpd badan masing2 terima. tp kebanyakkannya dpt feed back yg positif :)

shaboy said...

Lelaki boleh mkn tk?

Kak Eiza said...

boleh Shaboy :)

finaz said...

Klau mkn beutskin ni bleh cmpur dengan produk len x,, mcm vco or acai berry,,?

Eyza Aziz said...

hi Kak
saya nak tau:-
1) perlu ke menggunakan produk ini untuk jangka masa yang lama untuk maintain hasilnya?
2) berapa hari penghantaran?
3) camne nak order?
4) kalo nak guna produk je tp xnak jd member bole x?

Kak Eiza said...

Eyza Aziz: sorry dear lambat akk reply... busy skit :(,
1) Kalau kulit dah okay kalau rasa dah nak stop okey je takkan kembalikan kulit asalkan melainkan kalau terlalu banyak terdedah dgn cahaya matarai yg terik.. dan jarang cuci muka/facial

2) penghantaran dalam masa 2 hari je dear :)

3)kalau nak order just sms kan akak nama penuh .. nnt akk take note.. 0139335801

4)taknak jd member pun takpe.. cuma nanti kalau nak order tak dapat le harga spacial utk pembelian seterusnya.. dr RM240 kepada RM200 sahaja... :)

Kak Eiza said...

Salam.. Finaz: nak campurkan boleh je cuma jarakkan masa.

Nurul Nabila said...

boleh tak kalau makan selang sehari ape keasannyer? sbb nk berjimat tq..

Kak Eiza said...

salam Nurul.. stlh kulit dah okay utk consume 1 biji sehari dah ok dah

yaya zulkepli said...

akak kalau kulit jerawat,brparut and gelap boleh hilang ke kalau makan ni..??

yaya zulkepli said...

akak kalau kulit jerawat,brparut and gelap boleh hilang ke kalau makan ni..??

yaya zulkepli said...

akak kalau kulit jerawat,brparut and gelap boleh hilang ke kalau makan ni..??

yaya zulkepli said...

akak kalau kulit jerawat,brparut and gelap boleh hilang ke kalau makan ni..??

Kak Eiza said...

Sorry Yaya...akak tak perasan ada komen kat blog..maklumlah ramai customer beutskin pm kat FB dan sms akak. InsyaAllah ok dan ikut testimoni yg makan sebelum ni alhamdulillah hilang tapi kesannya beza2 ikut org ada cepat dan ada yg lambat...bergantung...Yaya boleh cuba makan dulu tengok:) SMS aka di 0139335801 ya...

nasrul said...

Lelaki boleh mkn? Xdak effect pa2 ka kalau laki mkn? Tone kulit akan sekata di seluruh bdn atau akan sekata di muka sahaja?

Kak Eiza said...

Aslkm Nasrul. lelaki pun boleh.. akan ikut hormon lelaki.. kalau perempuan akan ikt horn prpuan. kulit akan cerah keseluruhan.. bukan hanya kulit muka sahaja

lahan said...

Salam Kak Eiza,

Saya berminat utk beli BEUTSKIN CAPSULES dan jadi ahli sekali, mohon advice kak, macam mana prosedur.

Kak Eiza said...

Wsalam Lahan,
Call kat Ja 0139335801 atau sms,
nnt akak call lahan balik..
Thanks

syazana wahid said...

Assalam kak Eiza,

nk tnya,kalau kulit kite daa putih melepak pkai BE, pstu kite stop using BE , then ad efek x ? ataupun kulit kite kmbali mcm dlu or lebih merosot . ty kak ^^

zouq said...

horman laki tak jadi lembut ke kak ?takut nnt hormon bertukar jd lembut...leh terangkan ?

syazana wahid said...

Assalam kak Eiza,

nk tnya,kalau kulit kite daa putih melepak pkai BE, pstu kite stop using BE , then ad efek x ? ataupun kulit kite kmbali mcm dlu or lebih merosot . ty kak ^^

Nora Jojah said...

Salam nak tnya... klu kita mkn beutskin ne boleh kh mminum minuman alkohol dan ada kesan sampingan ke? Maaf yea sy tnya ni krna sy mmakan beutskin ni bru je dlm 2mgu tp sy sllu je minum minuman alkohol sperti tiger carlburg dan heineken... msalah nya muka sy ada pigmentation dan gelap... tolong beri nasihat untok sy.... sy dri brunei... mkasih

Annie Wong said...

Seminggu bersalin secara caesarean. Blh mkn BE dah ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan jejak anda di sini & selepas ini mamaLUV akan jejak anda kembali. tq